Yritys

Mecanil Oy Ab on perheyritys jonka omistajat Christer ja Ilse Nilsson perustivat vuonna 1990.
Korjaamotoiminta alkoi Liljendalissa kotipihan vanhassa hallissa vuonna 1988, jossa aloimme hyvin pian rakentaa vanhoista ajokoneista harvennusharvestereita. Vanhat tilat, joita nyt käytetään maalaustiloina, kävivät ahtaiksi ja vuonna 1995 alkoi uuden ajanmukaisen hallin rakentaminen valtatie 6:n varteen, Liljendalin kunnan teollisuusalueelle. Uudet tilat mahdollistivat myös huoltosopimuksen solmimisen Valmet Metsäkoneet Oy:n kanssa. Vuodesta 1998 alkaen yhteistyö laajeni ja aloimme myös hoitaa Valtra-maataloustraktoreiden huoltoa ja varaosapalvelua. Tällä hetkellä palveluksessamme on 10 henkeä Liljendalin toimipisteessä.

Toiminta Tammisaaressa 1999-2008
Urakoidessamme länsi-uudellamaalla totesimme varaosien saannissa ja huoltoavussa puutteita. Ideaa uuden toimipisteen perustamisesta kehitettiin edelleen keväällä 1998. Seuraavana talvena suunniteltiin tilat ja toimipiste avattiin marraskuussa 1999. Koko rannikkoalue tuli toimialueeksemme. 1.5.2008 lähtien Tammisaaren Mecanilissa on uusi omistaja.

Laatupolitiikka

Mecanil Ab Oy toimittaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja meidän nykyisille sekä uusille asiakkaille. Toiminta periaatteemme on tyytyväisiä asiakkaita.
Toteutamme tämän:

 • Ymmärtämällä asiakkaan tarpeita
 • Laajentamalla valikoimaa
 • Palvelemalla asiakkaamme
 •   

  Tuotevalmistus

  Omien tuotteidemme valmistusta on laajennettu viime vuosien ajan. Olemme tehostaneet tuotantoa omissa tiloissamme ja luoneet vahvan yhteistyön yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mecanilin oma tuotanto keskittyy tällä hetkellä enimmäkseen energiapuukourien ja kourasahojen eri malleihin. Näihin kuuluu m.m. Mecanil XG220, Mecanil EG200, Mecanil EG250 ja Mecanil SG220 kourat kuin myös tilttikourat ja polttopuukourat ym.

  Myynti

  Meillä on monen vuoden kokemus hydrauliikka ja varaosamyynnistä. Pienikin osa voi olla hyvin tärkeä, jos sen särkyminen aiheuttaa koneen seisomisen. Nykyaikainen tietokonejärjestelmämme auttaa varaston seurannassa ja osien tilauksissa. Varaosavarastossamme on yli 10 000 nimikettä.

  Mecanililla on myös laaja maahantuonti/vienti toiminta. Mecanil tuo maahan m.m. Intermercaton kourat, rotaattorit ja kuormainvaakalaitteet, Tianli metsäkonerenkaat, KM-Chains metsäkoneketjut, Farma metsävaunut ja Kranmanin mönkijävaunut ja varusteet ym.

  Korjaamo ja huoltotoiminta

  Olemme suunnitelleet korjaamotilat mahdollisimman toimiviksi ja asentajille mieluisiksi. Teemme kaikki korjaukset sisätiloissa. Korjaamon varustukseen kuuluu mm. siltanosturit, sorvit, jyrsinkone, optinen leikkuri, säteispora, peltileikkuri, pylväsporia, prässit sekä osien pesukoneet. Kiireellisimmät toimenpiteet tehdään hyvin varustetun huoltoauton turvin maastossa.

  • Looginen valinta tulevaisuuteen


   Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tuotteita markkinoiden tarpeiden mukaisesti.

   Ota yhteyttä, niin suunnitellaan Sinulle sopiva ratkaisu.

  • Rahoitus


   Tarjoamme myös helpon ja turvallisen rahoituksen sekä yrityksille että yksityishenkilöille.
   Yhteistyökumppanimme ovat